Inloggen

Heeft u al een account? U kunt hier inloggen.

Inloggen.
Facebook
Lees meer.
Kwaliteitsboek.nl helpdesk.

Bent u uw login gegevens kwijt of heeft u ondersteuning nodig? Onze helpdesk staat voor u klaar. Bel tijdens kantooruren met: 076-5040522. Mailen kan natuurlijk ook.

Mail ons.

Functionaliteit Kwaliteitsboek.nl

 

Met Kwaliteitsboek.nl heeft u een uitgebreide en krachtige tool in handen om op eenvoudige wijze uw digitale kwaliteit handboek bij te houden en (intern) te publiceren. Het laten auditen van uw handboek is in praktische zin een peuleschil doordat u de auditor via internet toegang tot uw handboek kunt geven. Hieronder is een deel van de functionaliteit en voordelen van onze applicatie nader uitgelicht.

 

 

Handboek beheer

Bedrijft u binnen uw organisatie meerdere takken van sport, dan kunt u eenvoudig zelf een extra handboek aanmaken.

 

Inhoudsopgave beheer

Waar nodig kunt u zelf nieuwe paragrafen en/of sub-paragrafen aanmaken om het handboek overzichtelijk te houden.

U beheert dus zelf de gehele paragraaf structuur van uw handboek.

Een hoofdstuk en/of paragraaf kan geblokkeerd worden zolang u nog met de inhoud bezig bent, en nadat u de inhoud op orde heeft kunt u deze simpelweg vrijgeven.

 

Versie beheer (paragrafen)

Voor elke paragraaf in uw handboek geldt dat u eenvoudig weer kunt terugspringen naar een vorige versie hiervan.

U kiest er zelf voor om een bestaande versie aan te passen (bijv. om een spelfout weg te halen) of hier een nieuwe versie van aan te maken.

Voorgaande versies kunt u desgewenst zelf verwijderen om zodoende uw overzicht te behouden.

 

Koppelingen tussen paragrafen en documenten

Maak zelf de relevante koppelingen tussen paragrafen en andere paragrafen, of bijv. een paragraaf en een of meerdere relevante documenten.

De gebruikers kunnen op die manier snel naar de juiste plek springen om de informatie te vinden waarnaar zij op zoek zijn.

 

Document beheren

In onze uitgebreide documenten bank kunt u gecategoriseerd uw documenten plaatsen. Elk document krijgt een versie nummer toegewezen en zoals ook bij paragrafen het geval is kunt u eenvoudig weer terugspringen naar een vorige versie van een document.

Elk document kunt u voorzien van een verloop datum, zodat u automatisch een herinnering van de applicatie ontvangt wanneer het document dreigt te gaan verlopen.

 

Normen beheren

Aan de hand van de in onze applicatie aanwezige normen lijsten kunt u per norm eenvoudig zelf afvinken met welke paragraaf/paragrafen en document(en) u aan de norm in kwestie hebt voldaan.

In een overzichtelijk scherm ziet u alle normen en door middel van kleuren krijgt u snel een overzicht van alle normen waar u reeds aan hebt voldaan, en daarmee ook welke normen uw aandacht nog nodig hebben. 

 

Zoeken binnen uw handboek(en)

Met behulp van een slimme zoekfunctie kan doeltreffend op een bepaald trefwoord gezocht worden. De zoekresultaten worden keurig gecategoriseerd weergegeven zodat er onderscheid blijft tussen resultaten in teksten, normen en/of documenten.

 

Klik hier om een demo account aan te vragen en zelf de mogelijkheden te ervaren!

 


HKZ certificering

Kwaliteitsboek.nl is een hulpmiddel om eenvoudig een online HKZ kwaliteits-handboek te maken en onderhouden.

Meer informatie.
ISO certificering

Met Kwaliteitsboek.nl kunt u tevens uw op het ISO-model gebaseerde handboeken beheren.

 

Meer informatie.
Wat kost het?

Kies de abonnementsvorm die het beste past bij uw type organisatie. Betaal een vast bedrag per jaar, nu al vanaf €. 600,- (ex. btw) per jaar!

Prijzen.